Är ni också lite trötta på att det är så mycket curry?
Här får ni ert lystmäte!
Innehåll:
1 burk körsbärstomater
2 pepparfrukter
ett gäng, låt oss säga 8,5 champinjoner
1 lök
1 vitlöksklyfta (ej med i bild)
Kikärtor
1 rejäl squash, har du svårt att få tag på en, fråga var dina lokaka nunnor handlar.
Grädde, en slatt, knappast en dl
Smör (går som vanligt bra med allt från tryffelolja till växellådsfett om man tycker det smakar bättre)
Dragon
oregano
lagerblad
rosmarin
buljongtärning
Ös ned svamp och lök i en gryta med en rejäl klutt smör. Låt puttra ett slag i stilla ensamhet.
Som vanligt så ska det lukta gott innan man har i mer grejer. I detta fall kikärtor och chili åker ned. Pytsa ned alla kryddor nu också.
Notera att jag skurit squashen i tunna strimlor, tänk tagliatelli!
Så här göttit ser det ut när squash tomater och grädde gör sällskap.
Och så här fint blev slutresultatet. Skulle gissa att det tog 20 minuter i tillagningstid.